Beter

Henk Verschuur stimuleert en inspireert tot Meesterschap door de mentale en/of de fysieke conditie te optimaliseren, intrinsieke kwaliteiten te versterken, terwijl kennis en essentiƫle vaardigheden worden overgedragen in het moment.

Reality Checks

Als incidentele coach is Henk Verschuur een betrouwbare gesprekspartner om de al of niet kwetsbare kern van de zaak integer en discreet in het licht te zetten. In een open gesprek van circa twee uur wordt onderzocht en duideljk wat de intrinsieke uitgangspunten zijn, en waar de eigen kansen liggen om de bewust gemaakte oorzaken actief en met plezier te kunnen wijzigen en de beoogde doelen actief te kunnen bereiken. Reality Checks kunnen op elk moment worden aangegaan.

Kernwoorden: bewust, inzicht, inspirereren, rust, empowerment.

Constructive Coaching

Wie werk wil maken van zijn persoonlijke ontwikkeling tot Meesterchap in zijn of haar professionele context, wordt door Henk Verschuur constructief gecoacht over een langere periode. Vanuit de eerste vragen en analyse wordt ingezoomd op de persoonlijke kwaliteiten. Vervolgens volgt een maatwerk- programma waarin professionele tools en vaardigheden worden aangereikt. Dit maatwerkprogramma, Constructive Coaching, wordt verzorgd voor het bedrijfsleven (Leden van Raad van Bestuur en topmanagement) en voor individuele atleten en sporters. De minimale commitment periode is zes maanden.

Kernwoorden: duurzaam, puur individueel maatwerk, constructief.

Fysieke Coaching

Wanneer een optimale fysieke conditie een doorslaggevende en bepalende rol speelt voor de sportieve of professionele prestatie, draagt Henk Verschuur zijn praktische en integrale kennis op de gebieden bewegingswetenschap, trainingsmethoden en start/ snelheids-kennis optimaal en effectief over. Topatleten en topsporters, maar ook zij die intens fysieke werkzaamheden moeten verzorgen (zoals brandweer, politie en militairen) worden context- gericht getraind om de best mogelijke prestatie te kunnen leveren wanneer deze nodig is.

Kernwoorden: doel- en doelgroepgericht, fysiek maatwerk.

Fight Master Training

Met 30 jaar internationale ervaring in het bestuderen, het beoefenen, het trainen en het doceren van de Klassieke Krijgskunsten, is Henk Verschuur de aangewezen trainer en coach voor beoefenaars van de Klassieke Krijgskunst. Met zijn programma Fight Master Trainingen heeft hij bijna honderd talenten tot kampioenschap begeleid. In zijn Fight Master Training wordt integraal op elk niveau (persoonlijk, fysiek, strategisch, tactisch) gewerkt om de ideale constitutie te krijgen om de topprestatie neer te kunnen zetten.

Kernwoorden: integraal, inividueel, krijgskunst, kampioen.